Sport – Begeleiding – Massage

Over mij

Ik ben Jan Douma geboren en getogen Groninger met liefde voor sport.SONY DSC
Voetbal, squash, jiu jitsu, skiën, wielrennen en hardlopen heb ik zelf beoefend en het wielrennen en  hardlopen beoefen ik nog steeds, daarnaast ben ik regelmatig op de tribunes te vinden bij het voetbal, handbal en basketbal.
Na een periode voorzitterschap bij V&S Groningen (handbal)  ben ik me gaan richten op de praktische ondersteunende en organisatorische taken van het hardlopen.
Met de opleiding sportverzorging en massage en medical taping concept heb ik mijn kennis vergroot.

 

christa

 

Februari 2017   Sportverzorger en masseur Christa Verver , zij is ook een enthousiast hardloopster en een goed gevoel voor spieren.  Christa heeft haar licentie en diploma sportverzorging en massage sinds mei 2017.
Ik ben erg blij met deze samenwerking , een welkome aanvulling om nog meer sporters van dienst te zijn.

avs

Augustus 2016  start een nauwe samenwerking met AVS diëtisten (linda Swart) is in de praktijk aanwezig om op hoog niveau iedereen te begeleiden op gebied van voedingsvraagstukken. Sport en bewegen staan in nauw verband met voeding. Dit is tegenwoordig een logische samenwerking.

sma

Januari 2015  wordt er nauw samengewerkt met Mirjam Steunebrink, sportarts van het Martini sport medisch centrum, zij is direct verbonden aan het Martiniziekenhuis te Groningen.
Er wordt in de toekomst meer gebruik gemaakt van mijn diensten en kennis op gebied van spieren en hardlopen.
Sportmassage, stretchen en fricties worden door steeds meer mensen gezien als een extra hulpmiddel bij behandelingen en herstel

!cid_image002_png@01CFA447

Augustus 2014  ondersteun ik de talentvolle atleten van de nieuwe generatie, de jeugd heeft een mooie toekomst en het is belangrijk dat deze goed begeleid worden.
een leuke, nieuwe uitdaging om nog meer sporters blessurevrij naar een zo hoog mogelijk niveau te helpen,    if you can dream it, you can do it !!

opleiding sportmassage groningen

Augustus 2013 ben ik verbonden als praktijkleraar aan de opleiding sportverzorger/masseur in Assen, met veel plezier geef ik de praktijklessen aan enthousiaste cursisten.Tevens blijft mijn eigen kennis op hoog pijl omdat er veel feedback komt vanuit de klassen.

bike team grunn logo web

Maart 2013 heb ik met 3 andere personen BIKE TEAM GRUNN opgericht. De vereniging bestaat uit 32 personen zowel vrouwen als mannen.Ik ben secretaris van deze vereniging die wekelijks met ca. 15 wielrenners een toertocht fietsen.

SportmassageNoord

September 2012 ben ik als initiator begonnen met een platform voor sportmasseurs. Het doel is om sportmassage te promoten en kennis te delen. Inmiddels zijn er 30 sportmasseurs aangesloten.

team4mijlnieuw

November 2011 ben ik toegevoegd aan de medische staf van team 4mijl. Ik ben erg trots om dit topteam met leuke ambitieuze atleten en trainers te mogen ondersteunen. De  atleten van dit  atletiek team presteren op Olympisch, Europees en Nationaal niveau.loopgr logo web
2009   Samen met Edward de Ruiter en Jeanine Abbingh ben ik loopgroep gRUNN begonnen om beginnende lopers enthousiast en goed te begeleiden.
Deze gezellige groep bestaat inmiddels uit 60 personen en elk jaar organiseren we een gezellig trainingsweekend.
Er wordt 3 x per week getraind en inmiddels ben ik ook in bezit van het diploma looptrainer 3 KNAU.

Contact

Doumax Sport-Begeleiding-Massage
Bieskemaar 2
9735 AE Groningen

Telefoon: 06-22564473
Email: jan@doumax.nl